Inför helgens matcher

Inga egentliga toppmatcher i helgen som ska ställa till det för topplagen i d2, Men det är ju ändå så att de fyra i toppen MÅSTE vinna medans motståndet egentligen inte har nåt att förlora o allt att vinna i dessa matcherna. Så får väl se om det kommer någon skräll som ställer till det för dem som jagar seriesegern.

Solfjädern-Antvarden 9-1
En match som bara ska kunna sluta på ett sätt fjädern tjejerna lärde sin läxa mot finnspång när de tappade poäng tror man går in med full fokus o vinner stort här.

Boxholm-Åby 3-6 Åby är ett bättre lag o vinner här, men inte utan kamp Boxholms tjejer brukar kriga ordentligt på hemmaplan. Håller även tummarna lite för Ronja som bör få besked från Rig nu i dagarna. Vore skoj om vi kunde få in en Östgöte till där uppe(Lina E finns ju där nu) I vilket fall är det stort att bli en av de tjugo som fick åka upp o vara med o kriga om de sex platserna som de tar in i år.

IbfNorrk-Kfum Norrk 1-11 tyvärr så förlust med tvåsiffrigt här, Så stor skillnad är det mellan toppen o botten så denna matchen kan bara sluta på ett sätt även med en mellandag från Kfum sida.

Ibf Link-Finnspång 6-4 Finnspång vet ju att de kan skrälla efter de tog poäng från fjädern så gäller nog för Martin att väcka tjejerna från start här. För får Finnspång en bra start så finns det mycket spring i benen hos deras tjejer. Men tror Ibf tar hand om poängen till slut pga att de är ett klart bättre lag.

Ibf Link föresten gå in på deras damblogg o läs matchreffen där. Riktigt roliga o bra reff skrivna med glimten i ögat o en stor portion humor riktigt läsvärt o roligt.

Om det nu inte var några direkt avgörande matcher i d2 så är det ju precis tvärtom i d1 serien. Från plats fyra ner till plats nio skiljer det bara sex poäng mellan lagen, Och det är ju vad det är kvar att spela om också så då förstår man att varje match som är kvar är hur viktig som helst.

De två lagen som ligger närmast efter Link. möter ju varandra i helgen. Så även vid en förlust för Link så har de ju minst ett av de lagen fortfarnade bakom sig.

Nykvarn som ligger på platsen före möter seriesegrarna Örebro o bör väl inte få med poäng därifrån eller?

Link möter Pixbo på bortais på söndag, Och för att det ska se riktigt bra ut i jakten på div1 kontraktet så är det vinst som gäller. Och det tror o hoppas vi ju naturligtvis på för klart Östergötland o världens största innebandyförening ska ha ett lag i div1. Tror det betydde mycket för nya tränaren "totte" att få se o känna på tjejerna i en riktig match förra helgen så gissar på att de har tagit ett par stora steg framåt till denna matchen.
 

Har inte skrivit så mycket om du serien mest för att jag inte riktigt hinner med att följa den så mycket. Men det är ju jämnt i toppen där också med tre lag inom tre poäng i toppen.

Ibf Link. 35p imponerande målskillnad här 114-23
Westervik 34p
Solfjäderstaden 32p
Är väl de tre som kommer att få göra upp om slutstriden om seriesegern o det blir nog hårt ända in på mållinjen känns det som.

För Mjölbys del är det spelledigt i serien men åker till Ödeshög för dj dm spel på söndagen. Vi har en del tjejer borta på resande fot så kommer bli ett blandat lag från de som har åldern inne från damlaget o vårat flicklag.
Vi hamnade i en grupp med Boet och Åby, Och de två bästa går vidare till semifinalerna. Finalerna spelas ju vid ett senare tillfälle.

Jag själv kommer inte följa med i helgen utan har en helg helt ledig från innebandy uppdrag, Huva stor risk för abstinens och frossa eller?

Kommentarer
Postat av: Rhöös

Så roligt att vi får beröm för vår blogg. Eller våra matchreff på vår blogg :)



Jag tycker själv att de varit väldigt bra skrivet av flera på sistone men det är ju ännu roligare att höra att även utomstående uppskattar referaten!



Ta åt er nu alla reffare! :)

2010-02-22 @ 17:26:09
Postat av: ted

Det tycker jag absolut att era reffare ska göra. Det är ju härligt skrivet med glimten i ögat o inte bara statistik upprabbling som man ofta får läsa när man kollar över lagens reff.

So keep up the good work.

ted

2010-02-22 @ 18:23:55
Postat av: Ass -En av reffarna

Nu blev jag glad :) Tack!

2010-02-22 @ 19:20:56
URL: http://baktankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0