Respass direkt i Dm

Efter viss förvirring var o när matchen skulle spelas visslade dommarn igång den i onsdags i Lagmanshallen. Kfum Norrköping stod för motståndet. Dommarn smet förbi i första periodpaus o tyckte det var en jäkla bra dam match o jag måste nog hålla med i det påståendet. Första perren vinner vi med två noll inte oförtjänt men kanske lite medflyt där.

Andra börjar på sämsta sätt där vi får en riktig skit utvisning för felaktigt byte som leder till reducering till 2-1 och nästan direkt efter är det kvitterat också. Nu är det Kfum som har det där lilla medflytet o tar över mer o mer av spelet. Efter nästan 17min. så tar de också ledningen o känns som uppförsbacken vart ganska brant där men riktigt skönt att vi ganska omgående kan kvittera o gå till vila med 3-3 på tavlan.

Har funderingar att gå ner på folk redan här o försöka men vi väljer att fortsätta snurra på fullt mannskap även i tredje. Är kfum som har mesta spel o vaskar fram de bästa chanserna och tar också ledningen efter knappa sju min. spelade av tredje. Vi snurrar fortfarande på tre linor men lite knappt halva kvar tar jag time o går ner på folk
Vi får till ett par riktigt bra lägen men får inte bollen hela vägen in i målet. Och ju närmare slutet vi kommer desto mer måste ju vi flytta upp o då öppnar vi ju upp oss hemåt istället vilket resulterar i två mål i vårat mål istället för någon kvittering. Alltså förlust med 6-3.

Tycker vi gör en ganska ok match där vi försöker dra upp tempot direkt o får ju också utdelning av det, Känns som Kfum tog över efter sin kvittering i andra o vinner nog helt rättvist man ser skillnaden i rutin mellan de båda lagen som sig bör. Vår äldsta spelare på plan var lika gammal som deras yngsta (Stenman/Emma).
Vi tar nya tag o får koncentrera oss på seriespelet istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0