Skön Derbyseger

Att möta Boxholm är aldrig lätt, O denna gång väntade man nog att det skulle bli tuffare än någonsin då de haft det tungt med endast en vinst i årets serie o var nog väldigt sugna på att ta med tre poäng till julvilan.
Att sen steve gått in som coach borde ju inte göra saken lättare då han är väldigt uppdaterad på mjölbys tjejer.
MEN poängen stannade i Lagmanshallen.

Vi provar lite nytt spelsätt som inte riktigt är färdig intränat men känns ändå efter denna match att det är nåt att bygga vidare på. Efter att egentligen bara nött riktigt på nya uppställningarna på en träning så gick det över förväntan. Och när vi fått träna lite mer på det kommer det att bli bättre.

Matchen då känns som bortsett från 5-10 minuter i andra perren där vi går ner oss när vi är i ledning med 2-0 (hur ovanligt har detta varit då?) på mindre än en minut så är det kvitterat två lite lustiga mål, Vid det första står Ronja vid halva plan o resten av hennes kompisar byter vi är väl samlade o det ser ut som hon lägger bara iväg ett skott på kassen för att kunna gå o byta o den sitter perfekt i klyk bakom en skymd Ylva. Hinner väl bara teka innan de sätter kvitteringen av bara farten.
Men efter det så tar vi tag i takt pinnen igen o kan gå till andra vilan med 4-2 ledning. Och vi släpper inte av på takten i tredje utan tar en ganska behaglig vinst med 6-2.
Tydligen vann Boxholm skottstatistiken (Hmmmm) vet inte riktigt om det kan stämma men hade man räknat bra målchanser istället så hade vi klart övertag.

I stort sett är jag väldigt nöjd med hur vi genomför denna matchen bortsett från att vi tappar skärpan ännu en gång när vi är i ledning ska vi ta poäng av de lagen som ligger före oss i serien så håller inte det, Starkt däremot att se hur ni agerar efter 2-2 kvitteringen o verkligen tar tag i det igen.
Stort beröm åt hela laget o roligt att se att våra nya brudar kommit så bra in i laget.

Var ju viktigt med vinst med tanke på stämmningen på den efterföljande lagfesten. Som man väl får kalla riktigt bra med lagom mycket röj. God julmat julklapps spel o party party.

Vila denna vecka sen drar vi igång o tränar som vanligt igen o laddar för att vara värdar under f/p 15 sm efter nyårshelgen. Sen startar vi nya året med match mot Ibf Norrköping.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0