Tätt tätt tätt

Tätt är D2 just nu. Fjädern förlorade chansen att koppla litet grepp om händelserna när de fick pisk av Kfum Norrk. på hemmaplan i helgen. Lite oväntat för mig trodde nog inte Kfum skulle räcka till där. 
Nu är nog vinst mot Åby på bortaplan i helgen ett absolut måste för Jockes tjejer om man ska kunna ha kontroll på händelserna utan att behöva lita på andra lag.

Åby fortfarande bara tappat poäng en match (mot Ibf L.) leder serien med 18 points.
tätt följt av Ibf Link. på 17 p.
Därefter kommer Solfäderstaden på 16 pinnar alla de lagen har spelat 7 matcher.
De skuggas av Kfum Norrk. med 6 spelade matcher och 13 points. 

Kan bli hur spännande som helst det här på andra halvan av serien där man inte får ha några dåliga dagar på jobbet o tappa poäng i onödan om det ska räcka till serieseger.

Mjölby då hur går det för oss? Håller en femte plats med 9 poäng. Enligt min plan är det sex pinnar för lite, Är ju främst förlusten mot Antvarden som svider ordentligt men även matchen mot Åby. Mot Ibf Link och Fjädern räknade jag att ev. poäng skulle vara ren bonus men var ju inte långt borta där.
I fyra förlustmatcher på raken så har vi varit i ledning i matcherna men inte lyckats knyta ihop säcken o avgöra.
När man läser det är det nog lätt att tro att det är orken som tryter för oss men känns inte som det är där det avgörs utom kanske mot Åby som gick i ett högt tempo o vi lirade med två linor mot deras tre. Utan smyger sig in en liten försiktighet i laget som gör att vi backar ifrån spelarna o försöker försvara oss istället för att jobba ut o vara agressiva på dem.
Hoppas vi tar med oss självförtroende från vinsten i helgen o vågar spela på samma sätt i tredje som vi gör i första perioden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0