Torsk mot Kfum

Andra mötet mot Kfum Norrköping på kort tid de var ju så ofina att ge oss respass ifrån dm förra veckan.
Två matcher som påminner ganska mycket om varrandra där vi inleder bäst i båda kamperna men blir nerkrigade. Som sagt tycker vi börjar första perren klart bäst o känns som vi förtjänade att leda den när vi gick till vila men på tavlan stod det 1-0 till hemmalaget. Surt men positivt tänk i pausen bara fortsätta att trumma på så måste vi börja få utdelning på våra chanser som vi skapar.

Andra får vi ingen smakstart på precis då Kfum utökar sin ledning til 2-0 ganska direkt, Inte precis vad vi behövde men fortfarande håller vi spelet uppe bra o känns inte riktigt som det resultatet speglar matchbilden alls.
Efter styva 7 minuter spelade så får vi chansen i pp. Men det slutade precis tvärtemot hur vi önskat o Z kunde knalla upp o utöka ledningen till 3-0. Här sjönk vi ihop helt ett tag o ägnade oss mest att sura o tycka synd om oss själva. Resultatet 4-0 på tavlan ganska billigt.
Time out o försöka väcka tjejerna för om vi skulle fortsätta spela som vi gjort sista minutrarna så skulle det bli tvåsiffrigt i baken idag. Vi rycker upp oss ett par snäpp igen o kan gå till andra vilan med 4-0 underläge.
Mest snack om innställning i paus o att hur matchen än kommer sluta så ska vi jobba på o ta med nåt positivt hem från denna matchen istället för att rulla över på rygg o spela död.

Tänds ett litet hopp när Maria äntligen inte lyckas träffa målramen utan får in den i nätet istället efter bara styva minuten. Men efter det så är vår oförmåga att göra mål tillbaks igen o istället efter ca. halva tredje så släpper vi in
5-1 som i slutminuten blir 6-1 som blir slutresultatet.

Vinst får man genom att göra mer mål än sina motståndare så är det. Vi har producerat för lite mål totalt i serien o denna match är inget undantag. Men här känns det som vi verkligen förtjänar att hänga lite kassar i första halvan av matchen men var bra målis spel o stolpar ribba ut idag, O det är inte vad vi behöver mot ett så bra o rutinerat lag som Kfum. När de får grepp på oss o får ledningen med ett par bollar så är de ju väldigt svåra att komma till tals med.
6-1 Stora siffror ändå med undantag för en depp perioden i andra när vi ägnar oss åt annat än att spela innebandy så tycker jag vi gör en ganska bra match men är väl bara konstantera att vi losar mot ett för dagen bättre lag.
Nu samlar vi styrkorna o ser fram emot derby match på Lördag mot Boxholm.