Vinst mot Finnspång

Finnspång på besök i Lagmanshallen känns som det är en match vi ska kunna ta kontrollen i o vara dem som för spelet. Men det syntes inte mycket av det i första perren  då vi hakar på deras spel blir hawai lir av båda lagen o vi byter chanser med varandra. Är ju ganska skönt att man har Rossa då som inte brukar ha något emot när det går undan o hon gör också våra tre första mål. Finnspång hängde med upp o kvitterade till två lika innan vi fick tag i matchen o kunde gå till vila med en 5-2 ledning. Skönt !

Snacket var att vi vill ta tag i bollen o bygga spel istället för att bara slå iväg den o springa efter som det var i första perren. Tycker att vi klarar det målet bra o tar över matchen ganska klart men trots att vi skapar massor med bra lägen så har vi svårt att få bollen in i nätet.perioden slutar 1-1 alltså ledning med 6-3 o det känns som vi har hjärnkoll på läget borde nog gjort en tre fyra kassar till bara.

Tredje blir den andra lik där vi fortfarande har spelet men lyckas bara göra ett mål vilket är för lite med tanke på de lägena vi vaskar fram, Däremot håller vi helt tätt hemåt denna period o vinner alltså matchen med 7-3.

Var två karaktärer på denna match en perre där lagen byter chanser med varrandra o tuta kör innebandy som vi visar att vi var bättre på o vinner den delen med 5-2. Och resten av matchen där vi visar att vi kan ta tag i bollen o föra matchen o vinner även den delen av matchen med 2-1 siffror som borde varit större.
Riktigt skönt med en seger nu det behövde vi verkligen nu efter att haft lite stolpe ut i ett antal matcher nu där vi trots ganska bra spel inte fått några poäng med oss. Träning ikväll o börja fokusera på att ta revanch på Kfum Norrköping på Söndag. Var ju ett gäng inne o scoutade dem när de slog Fjädern igår.