Dags att vakna.

Har ju haft bloggen lagd på is ett tag o inte skrivit nåt sedan serien tog slut egentligen, Har ett tag gått o tänkt att jag ska väcka den till liv igen men inte lyckats få tummen ur.
Men nu är tanken att jag ska vara igång igen. Tänker väl skriva lite tankar o tänk om just Östergöts dam innebandy o då med mest fokus på mitt fjädernlag där vi är i full gång med att förbereda oss inför kommande sesse.
Efter en bra försäsong o lite efterföljande semester så är vi ju nu på att börja lägga över fokus på att lira innebandy istället, Var ju iväg i Jönköping o drog igång träningsmatchandet i söndags, Saxar in reffet från hemsidan här:

Förlust i första trän.matchen

Jik-Solfjäderstaden 8-0 Periodsiffror; 1-0, 4-0, 3-0

Färden gick till Jönköping för att möta duktiga div.1 laget Jik, Där vi även mötte "våran" Carro som drog på sig Jik dressen för första gången.

Tanken var att vi skulle startat redan förra helgen och fått prova det vi tränar på mot lite "enklare" motstånd men den kampen blev tyvärr inställd o möta duktiga Jik var nog med facit i hand lite för tufft att ha som första match med nytt spelsystem. Vi står upp bra i första perren o förlorar den med en boll men sedan har Jik läst in oss o tar över tillställningen o vinner ganska klart med hela 8-0.

Vi spelar med för dålig variation o får inte med alla fem på plan vare sig i anfall elller när vi ska ställa om till snabbt försvar.

Är även lite för snälla o har för stor respekt för våra motståndare istället för att verkligen gå in i situationerna fullt ut ställer vi oss gjärna nån meter ifrån o petar lite med stickan.

Hittar ändå lite positiva saker att sortera ut o ta med här ifrån bla. innställningen hos tjejerna inget vika ner sig o hänga med huvudena här inte även att det rinner iväg målmässigt åt fel håll.

Hittar ju också vissa tendenser av det nya spelsystemet långt där inne någonstans även om det finns massa kvar att jobba med, För min del ger det ju ganska klara svar efter en sån här kamp vad vi behöver jobba på o rätta till.

Något som vi började med redan dagen efter o kommer fortsätta med för till seriepremiären ska det sitta, Räknar med att vi tagit ett stort steg framåt spelmässigt redan tills helgen då vi möter nästa div.1 gäng nämligen Libk i friidrottshallen på söndag.

Nu kör vi

ted


Ok nu är bloggen igång igen o ska försöka hålla den uppdaterad iaf nån gång i veckan med vad vi i fjädern styr med o div. löst skvaller o tankar som kommer över en.
Hörs ted

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0