Färdigspelat

Ok helgens innebandymatcher tog slut när det gänget som åkte o spelade kvartsfinal mot Husqvarna i Östgötapokalen tyvärr förlorade med 5-4. Fick en kort sammanfattning av Jensa som gick in som headcoach i den matchen o verkar som ni föll med flaggan i topp, Han rapporterade en riktigt bra innsats av samtliga där tyvärr två mål i bp vart förödande. Synd men vi visste ju det skulle bli tufft att klara både pokalen o tränmatchen som vi haft innplanerad sen länge men med facit i handen gav det bra match träning o önskat resultat på helgen. Även om det varit skoj att åka o spela semi mot Ibf L o försöka ta sig hela vägen där.

Matchenmot Tranås då, En riktigt bra genomkörare för oss där det är vi som tar intiativet från start o leder efter första med 2-0. I andra tar tranås tillbaks lite av spelet o går ifatt till 2-2.
I tredje får vi träna på pp i fem min. vilket ger en boll upp kanske skulle varit nån mer där.
När hesa fredrik blåser det av matchen står det 5-3 på tavlan o det måste jag nog säga känns  som ganska välförtjänt seger.
Tycker vi skapade väldigt mycket bra framåt denna matchen men kombinationen oflyt o ett väldigt bra målvakts spel från Camilla i tranås målet höll ner siffrorna här. 
Kändes riktigt skönt att få lite plats att rull boll här i våran hemmaborg mot den lilla Dackehallen som vi spelade tre matcher i igår.

På det stora hela en väldigt nöjd coach efter helgens drabbningar, Skönt också att vi fick lufta hela truppen.
 Skönt o se innställning o kämpaanda o att vi fortsätter att närma oss spelet som ska sitta när det är dags för seriepremiär.
Med andra ord BRA jobbat alla fjädern brudar  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0