Libk-Fjädern 2-3 (2-6)

Andra tränmatchen (eller om det nu bara var matchträning) för året stod länets div.1 gäng Libk för. En på pappret riktigt tuff match det med vi åkte ju på storförlust mot div1 laget Jik förra helgen, Men haft en tränvecka däremellan o nu gör vi det vi ska mycket bättre.
Vi är uppe i ledning med 1-0, 2-1 o slutligen alltså 3-2 som det står efter tre perioder. Så här långt har vi gjort en riktigt bra innsats. 

Individuellt gör vi kanon ifrån oss där vi kommer med ett väldigt ungt gäng snittåldern låg på 16,7år o det är riktigt skoj att även dessa unga tjejer nu vågar gå in o ta för sig på det sättet de gör, att veteranerna i gänget "tanterna" alltså de som ligger på ca 18-20 år visste vi ju skulle gå in o ta för sig o de drar ju verkligen med sig de yngre tjejorna på bästa sätt.
Spelmässigt som lag då där finns det fortfarande en hel del att jobba med o det kör vi stenhårt med fyra gånger i veckan nu.
Vi ska vara ödmjuka här o komma ihåg att Elon var riktigt bra i målet o räddade ett par lägen där jag tror att alla räknat in mål för Libk, Men hon räknas in som en  i laget o det är vi glada för kan hon hålla denna nivån är hon förmodligen d2:s bästa keeper.

Efter tre perioder så var det väl kanske inte det smartast man gjort  som coach när jag förklarade att vi hade klarat av det vi skulle o vunnit matchen, Inte bästa sättet att få tjejerna peppade för en fjärde perre o det syntes på oss att vi var lite mätta o belåtna med att vunnit redan.
Samtidigt som Libk går ut o höjer sig ett snäpp o verkligen vill vinna sista perren. Den skillnaden i innställning gjorde att vi förlorade perioden med 0-4 o totalt över fyra perioder så står det 6-2 till Libk på tavlan.

Träningen idag bestod i fys ute spring o ett göddigt trapppass (älska sporthallens trappor vore en bra fb sida) Vi fortsatte att gnugga uppspel o få alla på plan att bli mer delaktiga i spelet.
Onsdag torsdag blir det mest spel o mycket taktiktavla för att verkligen få det vi nöter på att sitta i ryggraden, Tror nog att vi ska ha tagit ett par stora steg framåt till redan på söndag då vi får göra hemma premiär. Då Tranås kommer på besök i sporthallen på söndag 11:45.
Håll i hatten tjejer för nu kör vi....  

Kommentarer
Postat av: Edstrand

Nu vet jag inte om jag är dummare än jag ser, men den här matten går inte ihop för mig:



Ni vinner tre perioder med 3-2, men LIBK vinner matchen med 6-2? Blev det 6-3 eller 7-2 är frågan?

2010-08-25 @ 22:46:37
URL: http://edstrand.bloggplatsen.se
Postat av: ted

Hej på dig hehe vart visst lite luddigt där. Efter tre perioder ledde vi med 3-2 o så förlorade vi den fjärde perren med 0-4 så slutresultatet med alla fyra perioderna innräknade så förlorade ju vi med 3-6 Nu vart det solklart eller?

2010-08-26 @ 00:53:25
Postat av: Edstrand

Nu har jag järnkoll :)

2010-08-27 @ 10:11:12
URL: http://edstrand.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0