Tunga ben vart tyngre

Det syntes allt på vissa tjejer att det spelats fem matcher i helgen som varit.
Så naturligtvis körde vi ju vår vanliga ute slinga o följde upp med ett tufft trapp pass efter fot o knäprogrammet. Efter ett två o en halvtimmes pass igår så Har vi ju välförtjänt vilodag idag sen kör vi onsd, torsd o laddar för fullt för fyra dm matcher i Ödeshög på lördag.

Hur ser det egentligen ut för våra konkurrerande lag i d2. Man såg ju kanske lite tendenser i helgen.

Ibf Link som vann hela pokalen verkar ju bli minst lika starka i år, Beror ju kanske lite på där hur mycket Malin o Susanne kommer att spela i d2, Enligt Martin så kommer inte Malin kunna vara med i samtliga matcher o Susann siktar på främst spel i du laget om jag förstod honom rätt, vad man kunde se kör de på med samma spelide som förra året var ett riktigt igelkotta försvaret Husqarna bjöds på i finalen.

Kfum Norrköping får nog väldigt svårt att försvara sin topplacering från förra året. Har ju tappat lite folk och de övriga Link. tjejerna som gick till dem förra året lyser fortfarande med sin frånvaro.
Måste nog säga att med de förutsättningarna de åkte till pokalen med så tyckte jag de gjorde det bra.

Mjölby Såg stabila ut det jag såg av dem gjorde ju riktigt bra matcher mot båda final lagen utan att inte räcka hela vägen där. Hörde nåt rykte om att det var nån hemvändare på ingång till dem med, Vet inte om det stämmer men blir väl ett bra tillskott till truppen om hon kommer. 

Libk u Hade enligt Johan bara varit igång i två veckor. Spelar väll ganska ok i gruppspelet igentligen men får ju inte med sig resultaten. De kommer nog att ha tagit ett par stora steg framåt när serien drar igång.
Och framförallt kanske det finns lite tjejer som känner att de inte kommer få så mycket speltid i div1 laget o hellre får spela i d2 laget.

Boxholm är väl ett lag som ser ut att få det riktigt jobbigt i serien. Vad man kunde se av det de presterade här så får de nog kriga om platserna långt ner i tabellen. Såg ju ut att vara ett ungt gäng så Steve får väl bygga för framtiden.

Finnspång som hoppade av o vi gick in o täckte upp för i sista stund då. Tydligen hade de bara fått ihop nio tjejer som skulle lira pokalen men fyra försvann tydligen i sista stund av nån annledning o då gick det ju inte komma till spel. Känns väl inte direkt som nåt styrkebesked där.

Vi själva då ja jag är ganska nöjd med helgen var väl andra halvlek mot Husqarna där i första matchen som vi trasslar till det ordentligt för oss. Mot Libk o Kfum gör vi väl vad vi ska utan att riktigt glänsa.
Tyckte vi hade svårigheter att överföra det vi jobbat med till väldigt trånga Dackehallen.
På söndagen så krockade ju pokalen med Tranås matchen så den matchen såg jag ju inte men verkar som vi föll med flaggan i topp där samtidigt som vi fick en bra genomkörare mot Tranås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0