Antvarden hemma på Fredag.

En match som vi vill ha revanch i då vi förlorade mot dem på bortaplan efter en mindre bra match från vår sida. Så hoppas o tror att det är ett taggat Mjölby på plan när domarna visslar igång oss 19:30 i Lagmanshallen på Fredagskvällen.
Detta är en ganska viktig match för oss om vi ska kunna hålla våran plats mitt i tabellen, Både Finnspång o Boxholm trycker på bakifrån o har nog inget emot att byta plats med oss.
Målsättningen var ju från min sida att slå oss in bland de fyra topplagen. Något som det behövs ett mindre under om vi skulle reda ut nu med 12 pinnar att spela om och 9 upp till fjärde platsen+ att vi har en mer spelad än tre lag över oss. 
Vi har inte lyckats trots ganska bra spel få med oss poängen av de fyra lagen som ligger före oss i serien främst känns det som vi gjort lite för lite mål framåt, Försvarsmässigt är ju klart att man inte är helt nöjd med alla bollar som vi släppt in men tycker nog vi ligger ganska rätt i innsläppta mål.
Nä nu lägger vi fokus på att avsluta serien på ett bra sätt vilket borde räcka till att behålla den plats nr 5 som vi ligger på just nu.

Övriga matcher i helgen:Nu är det måste matcher varje match för det lag som vill klara sig hela vägen till kvalet.

Finnspång-Kfum Norrk. 3-9 Normal matchbild så ska inte finnspång räcka till här. Ganska behaglig vinst här.

Boxholm-Solfjädern     4-6 Tror Boxholm bjuder på en bra kamp men inte räcker hela vägen fram.

Ibf L-Åby   6-5 SD  Helgens toppfight kan bli hur roligt som helst har tänkt att försöka hinna med o se den på plats. Tror Ibf är starkare laget men Åby krigar till sig en pinne.

Träning i dag sen vila o tagga inför fredagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0