styrkebesked

Att vi är i slutet av serien o att kampen om seriesegern fortfarande lever tycker jag märks på dessa siffror:

Fjädern-Antvarden 11-1

Ibf N-Kfum N 1-15

Ibf L-Finnspång 13-3

Ganska hyfsat tippat om jag får säga det själv, Var väl Ibf Link. matchen som vart mycket större siffror än jag trott. Men det märks på siffrorna att topplagen går in med full skärpa o inte tänker kasta bort chansen på första platsen genom att ha en dålig dag på jobbet mot de på undre halvan av tabellen.

Linköpings match mot Pixbo snöade in, Vet inte när de kommer spela den men borde ju vara nu snart då alla ska spela sista omgången den 28. Vinst mot Pixbo så har de ju ett lag mellan sig o det där uschliga strecket igen o det ser ganska bra ut inför sista rundan.
Däremot har de ju spelat dm semifinal mot Fjädern en match de vann med 5-2 och får spela final mot vinnaren i den andra semin mellan Ibf L-Åby.

Dj dm har ju också gått av stapelen i Ödeshög, Var själv inte på plats men var ganska nöjda tjejer på träningen igår som verkade haft tretton riktigt roliga timmar ihop där nere. Vinst mot Boet o förlust mot Åby o sen tyvärr utslagna på mållinjen i semin mot Fjädern tjejerna med 1-2. Nu har vi möts tre gånger o torskat med 2-3, 2-4 och 1-2 tajta tuffa matcher men surt att inte lyckas stå som segrare nån av kamperna när det ändå är så nära.
Den andra semin vanns av Åby som besegrade Finnspång.

På lördag är det ju toppmöte mellan Kfum-Fjädern hmm undrar om några följer den matchen med nåt intresse??
Kommer lite tips inför helgen senare i veckan.

Nu är det sova lite innan skottning av altantak står på schemat IGEN. Borde det inte vara slut på snö snart?? det här får vi för allt tjat om att det var bättre förr då var det minnsan riktiga vintrar med massor av snö. Så alla lova nu att vi aldrig mer säger så för nu vill jag ha vår o sommar istället för denna nya istid som har inträtt utanför mitt fönster. Natti

Kommentarer
Postat av: Bengtsson

Åby slog ut Boxholm i semin:) Vi kom inte till semi.



// Jocke

2010-02-23 @ 13:41:55
URL: http://bengtssoninnebandy.blogg.se/
Postat av: ted

Ja men så var det ju, ber om ursäkt o skyller på en lång natts arbete som lockar fram tryckfelsnisse. Men bra med vakna människor som har koll på läget :)

2010-02-23 @ 17:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0