Viktig kväll!

För Libks tjejer i kväll. Så här innan matchen verkar det ju som att tränarbytet har gett önskad effekt o låter som det varit kanon tagg på träningarna. BRA för i kväll är det lite vinna eller försvinna.
Vid förlust så känns det ju som att uppförsbacken är väldigt väldigt brant, Däremot vid vinst i kväll så kan man ju återigen vara ovanför strecket o ha saken helt i egna händer.

Vänersborg möter ju Surte samtidigt i kväll o där hoppas vi ju att Vänersborgs tar hem seger. Skulle så vara fallet o Libk brudarna gör vad de ska så har man ju Marstrand, Surte och Kumla bakom sig.
I morgon möter Nykvarn- Köping. Ett försvagat Köping som tappar sina duktiga tvillingar slutet av säsongen, Men hoppas o tror att Köping knyter nävarna o går in o ska visa att vi är minnsan ett bra innebandygäng även utan dessa två o går in och tar hand om poängen i denna matchen. Blir det som jag hoppas så har ju Libk även Nykvarn efter sig i tabellen.
Som sagt en viktig kväll o jag tar ju mitt ansvar som Östgötte o sitter på läktaren o hejar naturligtvis.

Div2 inga egentliga toppmatcher som ska ha nåt med seriesegern att göra egentligen om inte nåt av oss lag utanför de topp fyra platserna som gör upp om seriesegern lyckas skrälla.

Antvarden-Ibf L 3-6 Antvarden hemma starka, Ibf tyckte jag såg lite segt ut förra helgen mot Åby, Skrällvarning? Nej trorts detta så räcker inte anvarden till här.

Åby-Mjölby Tyvärr inte bästa förutsättningarna för våran del, Får ihop tio utespelare varav två är från f96 laget. Åby såg riktigt heta ut förra helgen mot Ibf. Lätt hemmaseger? Kan dem glömma vi åker dit med innställningen att vi vill ha poäng med hem :)

Finnspång-Ibf N 6-1 Finnspång är ett bättre lag o vinner klart.

Kfum N-Boxholm 6-1 Boxholm räcker inte till här, Kanske att man gör mer mål än jag tippat om fröken Hector vaknat på rätt sida men ganska behaglig vinst för hemmalaget.

Nästa egentliga topp match är inte förrens den 27/2 då Kfum N möter Fjädern  fram tills dess gäller det mer för topplagen att hålla skärpan uppe o inte ha några dåliga dagar på jobbet.

Östgöta träning på söndag, Förbundet önskar ju att vi ska genomföra fys tester så det blir det på söndag.
Samtidigt passar vi på att prova ut våra nya overaller, Och kör informations/frågestund med spelare o föräldrar.
Sen som det känns börjar vi på allar den 28/2 då vi börjar träna ihop oss o även börjar nöta in hur vi ska spela i år känns bra o känns som  nu vill man komma igång på alllvar med det laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0