F/P 15 Sm över

Har spenderat de sista dagarna i Link. där det spelats distriktslags sm för femtonåringarna.
Vi (Mibk dam) har ju haft hand om Friidrottshallen som var en av hallarna som användes. Och det måste jag säga att vi har skött med den äran. Ett jättetack till alla som varit där o jobbat och gjort det möjligt att fylla på lagkassan för tjejerna. Och ett extra tack till Bettan Ivar o Mats som varit de som styrt upp det hela så att allt funkat utan några problem. Har bara hört positava kommentarer av alla som varit på besök hos oss i hallen.

Själv har jag ju växlat mellan jobb i hallen o följt Östergötlands duktiga tjejer då det finns en del tjejer där som kommer bli uttagna av ledarna i f15 att komma o träna med oss + att vi kanske bjuder in någon mer som vi tycker har utmärkt sig. Självklart har dessa tjejer samma chanser som de övriga att komma hela vägen till Dj sm spel och gör de inte det har de ju fått känna på gänget lite inför nästa år då de förhoppningsvis kommer att kriga om platserna i laget.
Ösgöta tjejerna gjorde ju ett fantastiskt bra gruppspel med två vinster första dagen o redan där klara för kvarts final. Glädjande inte bara att de vann utan sättet de vann på. Tycker de var ett spelande lag på ett sätt som man inte sett förut, Stort beröm åt ledarna där, Bra sammansatt lag tuff coachning gav ett bra resultat där man vinner båda matcherna helt rättvist. 
Sista gruppspels matchen mot Uppland (som vann för andra året i rad) slutar 1-1 ett resultat som måste ses som en seger då man möter turneringens bästa lag. Var bara ett måls skillnad mellan dessa lagen vem som skulle vinna gruppen. O där hade Uppland gjort ett mer så vi slutade två o ställdes mot Värmland i kvarten.
Tyvärr så lyckas man inte lika bra i denna matchen utan hamnar i underläge o får inte riktigt tag i matchen.
Utan det blir lite stirrigt o rörigt med inte mycket eget spel. Vet inte om tjejerna kände av stundens allvar, Nervositet eller Övertändning eller vad det kan ha varit.
Man ska ju inte glömma bort att det är unga tjejer vi pratar om o gå in i sporthallen med massor folk på läktaren, Har skrivits i tidningar o all annan uppståndelse runt laget kan det ju bli lite gummi ben av. Pratade en snabbis med Erik idag o var ju besviket naturligtvis men får bara ledare o tjejerna landa efter förlusten så kommer de se tillbaks på denna turnering med ett leende på läpparna. Ett stort steg framåt för Östgötsk innebandy har ni tjejer o ledare gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0