Mjölby-Ibf Link.

Hemmavinst svårt men inte omöjligt skrev jag i bloggen inför denna kampen, Känns som det vart ganska rätt skrivet.
Var absolut svåraste laguttagningen för min del då vi tränat grymt bra o egentligen alla lyft sig o verkligen försökt visa gubben att de skulle vara på plan då domaren blåste igång denna kampen. Tyvärr är vi ju lite liten trupp o med ett par borta så kändes det tvunget att snurra på två linor från start. Mycket surt för er som vart tvungen att värma bänken men ändå skönt att se eran inställning att ni vill mera skulle blivit lite orolig om i bara ryckt på axlarna efter denna trän. vecka.

Om matchen nu: en ganska jämn första med litet plus till hemmalaget, Kändes som det var två lag som kände lite på varrandra i början. 
Knappt halva perren hamnar vi i underläge genom att en av Östergötlands bästa tjejer (susanne g) får gå från egen kasse helt obesvärat in i vårat slott o placera in den bakom Ylva. HMMMM 
Men snacka om snabb replik 1:43 senare kvitterat o 0:26 sekunder därefter är vi i ledning med 2-1. Hanna först o tvåan sätter Rossa med ett typiskt Rossa mål. Vi hinner även med att spela bp i ca. en o en halv min. vilket vi gör med den äran.

Men får ju börja andra med en mindre o inga problem där men när vi blev fulltaliga så hamnade vi lite fel från strt o kom aldrig helt rätt i positionerna så reducerat 3-2 surt när vi skötte det så bra med en mindre.
Detta är enda målet som blir i den andra perren o det ska vi vara glada för. Denna perioden går nämligen klart till Ibf o vi är tacksamma att vi börjar få en jätte längst bak i Ylva som går från klarhet till klarhet.

Tredje går i krigarens tecken från våran sida en riktigt stark laginnsats där vi alltså börjar tappa matchen i andra mot ett riktigt bra motstånd o de börjar känna segervittring efter en riktigt bra perre från deras sida så reser vi oss o går in o kämpar som det gällde livet. huuu får nästan ståpäls när jag skriver detta ;) för o med varandra!
Tredje börjar annars på sämsta sätt för oss med en kvittering aldelles i första minutrarna men svarar snabbt igen o ett par minuter senar är vi åter i ledning med 4-3.
Här känns det som en öppen match Ibf är väl kanske de som har de mest strukturerade anfallen men i klara målchanser är det ganska jämnbördigt.
Tror det har gått styva halva perren när vi vill lite mycket i uppspelet o lägger en jätte indianare kvitterat 4-4.
Vilket också blir slutresultatet rättvist?? Jo men visst var det vilket lag som förlorat denna kamp hade varit jätte besvikna o verkigen upplevt det som fel så tycker det var helt ok resultat på en bra innebandymatch där jag är riktigt nöjd med vad mina tjejor presterar denna dag.

Sudden???? Vi har inte spelar en ända sudden match på ett par tre säsonger o våra tjejer jublade över den "vunna"poängen efter full tid utan tanke på vidare spel. De gjorde processen kort med oss pga. för dem var den pinnen jätteviktig + vi hade redan vunnit.

Jätteberöm alla i laget en riktig laginnsats o nu ser vi fram emot att åka till Motala på fredagen som kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0