Ösgötauttagningarna

Rullar vidare i lördags tog vi emot 32 st taggade tjejor i friidrotts hallen. Vi hade fem tjejer från f15 som ledarna där nominerat att komma med på våra träningar + att vi hade bjudit in två till som vi tyckt visat framfötterna lite extra. Efter uppvärmning o lite spelövningar så delar vi upp dem med flit så de får prova lira med nya tjejer så vi får se hur de anpassar sig o löser problemen när de inte längre har klubbkompisarna jämter sig.
Enda taktiska ordern är att vi anfaller med fem o försvarar med fem men framför allt VÅGA sen är det upp till dem att lösa problemen.
Något som jag måste säga de gör med den äran förvånandsvärt bra spel med dessa förutsättningar. Är många som kliver fram o visar att man inte bara vill ha boll utan man vill göra något konstruktivt med den.
Truppen ska vi försöka ha spikat den sista januari blir inte lätt att banta bort de sista namnen där inte.
Vi kör den sista öppna träningen nu på Lördag i sporthallen i link. där de får en sista chans att visa upp sig, Sen räknar vi att sitta på läktaren på era klubblags matcher ganska mycket nu i slutskedet av uttagningen så vi kollar in er när ni lirar med dem ni är ihopspelade med också.
Rent spontant känns det som matrialet för att få ihop en riktigt slagkraftig trupp finns där, Med både bredd o toppar som sticker ut lite extra. Och det känns ju riktigt bra för nu vill man ju följa upp flicklagets fina sm spel och se till så vi når minst lika långt när vi går in i het luften i April uppe i Nyköping.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0