Östgöta uttagningen.

Sista Januari räknar vi med att ha spikat truppen till Dj17 laget, Den sista öppna träningen hade vi i Lördags i Link. sporthall. Knappt 35 tjejer har vi som krigar om de 20 platserna som finns.
Blir jätte svårt att sortera ut de sista platserna för här pratar vi om att alla är jätteduktiga innebandyspelare utan är jämnt skägg mellan många o tankarna börjar vandra om man kan ta en andra uppgift i laget? Hur reagerar man att sitta på bänken? Vad tillför man i omkädningsrummet? Är man på högsta nivå nu eller genom spel med de bästa i länet kan man höja sig ett eller två snäpp?
Känner redan nu att det blir betydigt svårare i år än förra o det är ett sundhetstecken för länet. Men känns som att det finns talang o kunskap i detta gänget för att verkigen få till ett slagkraftigt lag till sm spelet i April.

Vi ledare försöker få tiden räcka till så gott det går och komma kolla på er i er hemmamiljö vill säga när ni spelar i era klubblag så förhoppningsvis ses vi i någon innebandyhall innan uttagningarna är klara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0