Svag helg för

Solfjäderstaden som kanske spelade bort seriesegern i helgen. Först poäng tapp mot Finnspång som man följer upp med en lite blek insats mot Ibf Link. säger det helt utan att förringa Ibf s insats i den matchen som gör det väldigt bra. De spelar klokt o försvarar sig väldigt bra låter Fjädern hålla mycket boll men bara på de ofarliga ytorna på plan och så snart man vill komma in framför kassen så är det stopp. Sen litar man på att sina toppar ska lyfta sig o gå in o göra det där lilla extra som de också gör, Yngwesson är ju magisk Susanne G likaså.
Sen när man har det lilla flytet med sig också som att precis när fjädern suttit o taggat o pratat ihop sig i första paus så går man in o hänger den efter bara tre sekunders spel i andra perren sånt tar ju på krafterna o uppförsbacken vart väldigt brant för Fjädern brudarna där tror jag.
Fjädern hade ju allt i egna händer inför helgen o de fick ju hjälp av oss som gick in o lurade Ibf på en pinne i fredags matchen men de kunde inte förvalta läget. Nu är det vinna samtliga matcher (bla. Mjölby, Kfum N, Åby)som gäller och samtidigt lita på att de andra topplagen tappar poäng mot varandra annars är man helt borta från striden om kvalplatsen.

De som nu har saken helt i egna händer är ju Kfum Norrk. Som vid bara segrar kommer att stå som seriesegrare, Det kan ju avgöras redan i helgen då just Kfum möter Ibf, Sedan har ju Kfum Kvar att möta bla. Solfjädern och även oss i Lagmanshallen där vi ju brukar kunna bjucka på bra motstånd. Tror det blir väldigt svårt för dem att klara avsluta serien med bara vinster så jag undrar om det räcker hela vägen här?

Ibf då ja en vinst i helgen mot Kfum så är det dem som har tagit tag i taktpinnen o det ordentligt då de "bara" har Åby kvar att möta av topplagen sen på papparet lite enklare matcher. Klarar man tre poäng i helgen så hittar man seriesegrarna här det är min övertygelse iaf.

Åby då ja ska inte räknade bort detta gänget. Positivt överaskad av detta gänget känns som de höjt sin lägsta nivå ordentligt tills i år o jag trodde nog inte de skulle lyckas ligga kvar i toppen så här länge men de vägrar vika ner sig. Har ändå svårt att se att det ska kunna räcka hela vägen här då man har ganska tufft spelprogram kvar o ska möta både Ibf L. och Fjädern o även oss. Men på nåt vis tycker jag det vore riktigt kul om detta unga talangfulla gäng med bara egna produkter skulle klara av det.

Vilken kanon avslutning på D2 vi kommer att få där topplagen spelar varje match med kniven mot strupen och vi som jagar där bakom har allt att vinna o kanske kan vi få se lite mer skrällar som den Finnspång nästan höll på att fixa mot Fjädern.
Just Fjädern möter vi ju på Fredag i Motala sporthall o kan vi se till att börja matchen bra o hålla jämna steg med dem så kan det ju bli en riktig nagelbitare. Alla vet ju vad som gäller där Ledare Tjejerna o den förmodade storpubliken tre poäng annars blir det ingen serieseger så all press på Fjädern o vi kan bara njuta åt att möta ett riktigt bra innebandylag o ägna oss åt nåt av det vi tycker är roligast här i livet: Att lira innebandy så klart :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0