Vinst

Tre poäng in på kontot när vi åkte till Borgsmo för match mot Ibf Norrk. i söndags. Skönt.
En lite underlig matchbild vi håller ju på o tränar in ett nytt spelsystem som emellanåt bjöd på riktigt skönspel främst offensivt för att i nästa stund bjuda på lite halvslarvigt oinspirerat försvars lir.Detta i kombination med våran oförmåga att få dit sista pricken över i:et nämligen att få den där runda vita bollen hela vägen över mållinjen gör att det bara står 3-5 på tavlan när matchen är slut.
Känns som vi skapade såna riktigt bra lägen så vi borde gjort minst dubbelt upp framåt, Bakåt kändes det som det smugit sig in lite underskattning o tror alla hade lite den känslan av att detta vinner vi utan att jobba det där lilla sista som behövs för att hålla tätt hemåt.
Var ändå ett bra läge att nöta på nya spelsättet o framför allt hitta var vi brister i det, En hel del av dessa brister började vi ta bort redan på träningen i går. En träning där vi fick hjälp med att höja tempot av ett par a-lags killar.
Var klart bättre tagg o skärpa på den träningen än vi lyckades komma upp i på matchen.
Nu ska vi nöta in det ordentligt på Onsdags träningen sen är det upp till bevis ordentligt på fredag när vi ställs mot duktiga Ibf Link.

Bra Mjölby helg förresten var det något lag som inte vann?

Link.Ibk lyckades vända sin dåliga trend i div.1 o ta en klar seger mot Marstrand. Skönt den var nog välbehövlig i det gänget hoppas de fortsätter på det sättet nu o kan klättra upp ett par platser till från det där strecket som var oroväckande nära innan denna matchen.

Boxholm fördubblar sin poängskörd genom vinsten mot Antvarden med 7-5, En match som står o väger långt in i andra perren men som Boxholm går segrande ur o mycket tack vare Ronja H verkar det som, Hon går in o hänger Boxholm fyra sista kassar själv. Starkt

Kfum Norrk.-Åby 7-7 Hmmm vad säger man egentligen om dessa siffrorna? Ja hade det gått att spela på matchen så hade det nog gett riktigt bra odds att sätta det resultatet, Som tabellen ser ut får man väl säga att det är två lag som tappar poäng förr än att de vann en. Utan gladast för det resultatet är nog Jocke o Martin.

Tätt o roligt kommer det bli i d2 verkar det som, Undrar om inte detta kommer att avgöras i de sista omgångarna var kvalplatsen går.

Snacka om att det händer grejer i Link Ibk värvar in Jihde o Hellgård Var kom det ifrån? Och vad hade oddset blivit att de värvningarna skulle lyckas. Riktig styrkedemonstration av världens största innebandyförening. Ska bli skoj att höra publiksiffran när de där båda herrarna gör hemmapremiär.
Och inte nog med det utan tränaren Hedlund går in som förbundskapten i USA vm lag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0