Dj-Libk 7-4

Vi förlorade första mötet med udda målet efter en ganska slarvig match från våran sida där vi bjöd på aldelles för många mål. Och saknade lite udd framåt. 
Vi hade en träninig emellan denna retur match där vi skulle jobba bort det vi gjorde mindre bra i första matchen o bättra på det vi gjorde bra, Tyvärr så vart den träningen inte riktigt vad vi hoppats på då hallen vi blivit inbokade på saknade sarg hade inte målburar i rätt storlek+ att golvet var såphalt.
Men vi gjorde det bästa av det med skottträning och teknik trän. med småmålsspel.

Nåja andra matchen då? denna gång håller vi ihop laget mycket bättre och Libk får jobba fram sina mål själva utan våran hjälp.
Att släppa in tre spelmål (fjärde var en straff) mot Libk:s duktiga lag är helt ok, Ändå känns det som att våra omställningar till defensiven var det vi hade störst problem med i denna matchen. Vi har lite kvar att jobba men tiden till det finns ju är på sm i April alla bitar i spelet ska sitta.
Sju mål framåt är ju klart godkänt, Men kanske skulle varit några till egentligen och tror vi kan bli bättre på att producera mål om vi får med center och framför allt backarna lite mer i avsluten.
Är nöjd med vad vi gör där ute idag är helt klart ett steg närmare hur det är tänkt att det ska se ut under sm helgen.
 
Vi prövar fortfarande var o med vilka vi ska spela så fortfarande är inte femmorna spikade men man börjar ju skönja lite tendenser hur det ska se ut framöver. Närmast nu på lördag så samlas vi kl tre i lagman för en fem sex timmar ihop. Där jonna o Lena hittat på nåt bus vet inte vad men låter lite lurigt det där. Vi ska laga nåt gott att äta och vi ska även hinna med att finslipa spelet inför söndagen.
Då går nämligen bussen 06:15 från scandic ryd till sörmland och distriktslags turnering.
Vi möter just sörmland och sen vet jag faktiskt inte vilka vi möter mer då Örebro har dragit sig ut  sent pga att de har för många spelare som är upptagna med kvalspel. Men vet att de jobbar på att hitta bra motstånd åt oss.

Tyvärr fått lite negativa besked i de tränmatcherna som jag hade räknat med så nu måste vi nog börja jaga lite bra motstånd så vi håller oss i bra matchtempo inför sm helgen.

Libk herr spelar första kvalmatchen i kväll o det får vi hoppas det går vägen vore ganska skoj att ha riktigt bra innebandy att kolla på på nära håll.
Silly season är i full gång o de flesta klubbar ser om sina hus både vad gäller spelare o ledare, Brukar ju vara en ganska rolig period med mycket lösa rykten om vem som går till vilken klubb o lag. Kommentera gärna på sidan om ni hör nåt vad som händer o sker på damsidan i Östergötland tror det är mer än jag som är nyfikna..

Personligen har jag kommit så långt i vad jag ska göra nästa sesse att jag har haft ett par sittningar med två klubbar där båda förslagen låter som man skulle kunna få en stimulerande o rolig roll i dessa föreningar, Så vi får väl se vart det tar vägen med det. Fick även en fråga hur jag ser på distriktslaget nästa år men kunde nog inte lämna något svar där, Känns som om det blir någon av dessa klubbar så innebär det ju pendla, Mer tränpass än jag har haft idag o kanske också längre resor så då blir det väldigt svårt att kombinera detta med distrikts laget.
Men lämnar väl den biten öppen (behöver väl kanske göra ett bättre sm i år för att få vara kvar :) )

Just nu Warberg-Helsingborg på tv så länge man får titta innan sambon sätter på lets dance eller nåt annat roligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0