Träningshelgen avklarad

I lördags samades vi för träning ett par timmar för att sedan fortsätta kvällen med lite teambuildning, Jonna o lena hade hittat på allehanda "elaka" / roliga lekar som utfördes under skratt o glada miner.
Kvällen avslutades i Mjölbys klubblokal där matlagning med tacos som rätt fyllde våra hungriga magar.
Söndagen började tidigt min klocka stod på 04 40 gäsp för att ta sig till Link där bussen avgick mot Oxelesund.

Vi var för första gången full trupp med alla tjugo med dock avstod paulin spel pga av en sträckning, Men de övriga spelade minst en match o två linor spelade båda matcherna.

Första matchen stod Södermanlands distriktslag för motståndet, Ett lag vi hade i premiären förra årets sm o vart besegrade ganska klart med siffrorna 1-6.
Så detta var en ganska bra värdemätare för våran del. En match som slutar oavgjort 3-3 där vi är i ledning med 1-0 och 2-1 men efter en markeringsmiss vid ett frislag och även släppt in ett i spel fyra mot fyra så ligger vi under med 3-2 ungefär mitt i tredje perren.
Vi försöker släppa på lite mer i detta läge spela lite rakare o lägga mer boll på kasse o vi skapar ett riktigt bra tryck här, kvitterar till 3-3 o är väldigt när ett antal gånger att göra även ett segermål.
Men vi får nöja oss med oavgjort o tycker vi gör en helt ok innsats i denna matchen där det vi tränat på börjar sitta nu o stundtals så bjuder vi på riktigt bra spel.

Andra matchen skulle vi mött Örebro men då de tyvärr dragit sig ur sent så hade de tagit dit Onyx ett div.2 lag i sörmlands serien. En match vi vinner klart med 9-1.
Ett lite lättare motstånd än första matchen o det tycker jag märks lite på vårat spel i första då vi blir lite omständiga i spelet o även lite småslarviga i försvarsspelet. Leder ändå med 2-0 men de får ändå en liten uppstramning i paus mest pga av slarvet framför egen kasse, Skönt att se att tjejerna tar till sig för det vart betydligt bättre på den punkten resten av matchen. Vi går in o håller skärpan hemåt hela matchen även att vi börjar dra ifrån målmässigt, Mycket bra innställning här tjejer.
Klar seger alltså o det hade naturligtvis gett mer att möta Örebro men vi sorterar ut o tar med oss de bra sakerna vi gör även från denna matchen.

Nu närmast tränar vi i Norrk. på onsdag sen kör vi ett femtimmars pass med träning o match på söndag. 
Det börjar vara färdigprovat efter det o dags att spika linorna så de får en ordentlig chans att lira ihop så mycket som möjligt innan det är dags att hoppa på bussen till Nyköping den 8/4.

Tyvärr har vi fått lite återbud i det tänkta matchmotståndet vi skulle ha mött så blir nog lite ändringar i programmet här på slutet så håll koll på hemsidan och se till att hålla er friska o hela för nu springer veckorna iväg o vi har inte så många samlingar kvar innan sm drar igång.
l
Grått o trist ute men plusgraderna o regnet käkar upp snön HÄRLIGT för nu vill jag ha vår o sm spel :)
Dags att åka jobbe hörs 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0