Asch då..

Nu när jag för en gång skull tippade alla matcher precis helt rätt så hann jag ju naturligtvis inte med att skriva ut dem ;).

Summering första rundan!

En tredjedel av serien är spelad o vi har mött varandra var sin gång, Tycker nog att mitt tips hur det skulle se ut i år stämmer ganska ok så här långt. Börjar väl från botten o jobbar mig uppåt.

Bottenplaceringen innehavs av Libk u som har börjat riktigt svagt o bara tagit 1 poäng, Tror faktiskt de kommer att klättra för de är lite för bra för att stanna på sista platsen så tror nog de hamnar där i mitten som jag tippat dem.

Näst sist Finnspång 6p går väl som väntat egentligen och avslutade sista omgången med att skrälla mot Mjölby.
Går inte ställa in skorna mot detta laget visste vi inte det innan så är alla väl medvetna om det nu iaf.

Boxholm 9p. Trodde det skulle bli ett riktigt tungt år för de orange då de tappat väldigt mycket spelare o har ett riktigt ungt gäng, Men måste säga att Steve:s tjejer gör det här väldigt bra o spelar diciplinerad innebandy. Tror att de kan ha nåt bra på g på sikt.

Kfum N 9p. går som väntat räcker inte riktigt till mot topplagen men kommer nog att straffa de lagen som har en dålig dag mot dem så de kan säkert röra om lite bland de lagen som krigar om tätplatserna.

Åby 11p. verkar ju vara laget som man inte riktigt vet var man har i år men känslan just nu är att de hamnar strax utanför topp tre men vågar nog inte räkna bort detta gänget än.

Ibf L 14p. Martin har ju som vanligt lite problem att samla sitt gäng för försäsongs träning så dem kommer nog bara bli starkare ju längre serien håller på. Martin varnar ju lite för att efter jul kommer deras topp skönt att vi hunnit med att möta dem två gånger då innan denna topp ;) 

Mjölby 15p.  har ju gått starkare än jag tippade med men där beror det ju på att det tillkommit lite riktigt bra tjejer med Karro Holm i spetsen så är ju inte så lustigt att de går bättre än väntat. Men floppade ju sista rundan o tappade tre viktiga poäng helt oväntat. Kollar man in laguppställningarna så är det Mjölby som borde vara serie favoriter.
Och när fröken Hector nu tillkommit o får ett par matcher att komma igång så lär de inte bli sämre.

Solfjäderstaden 19p. För våran del går det ju över förväntan och vi har ju fått en liten skön lucka nerår där vi kan ta en förlust och ändå toppa tabellen. 
Vi tappade ju väldigt mycket kompentens och rutin när bla. Karro, Jonna Och Sandra valde att lämna oss,
Sen när vi inte fick in någon av de toppspelarna vi tillfrågade utan har ersatt de förlusterna från egna leden med tjejer som lirade flick serien förra året.

Ända poängtappet är sudden förlusten mot Åby, Annars så är väl det lite oroligt med den ovanan vi skaffat oss att slå av på takten när vi tror vi stängt matcherna vilket har lett till att det blivit onödigt dramatiskt i många av våra matcher.

Tabell läget ser ju väldigt bra ut men kan ändras väldigt snabbt inte minst med tanke på att de tre nästa matcherna för de röda är mot Ibf, Åby och Mjölby så vi ska inte titta för mycket på tabellen  utan borra ner huvudena o jobba hårt och behålla fokus på varje match så får vi se hur långt det kan räcka.

Själv är jag inne på andra rundan personliga samtal med tjejerna medans Rille drillar dem på träningarna.
På onsdag sätter vi oss efter träningen o utvärderar första tredjedelen av serien ihop och sen kommer f15 Östgötalaget på besök och ska vässa formen inför deras Sm som spelas i Januari, Blir ju skoj med Eve o Sara som motståndare i den matchen.

Skoj o skönt att Libk div1 lag vände på den dåliga sviten de hamnat i genom att vinna över Råsunda med klara 2-6 på borta plan. Tror det kan ha varit nyttigt med Dm matchen mot Mjölby där de fick spela ut lite o ta med sig ett bra självförtroende till denna matchen.

Fortsatt tungt för Fjädern herr hoppas på att de kan spräcka förlustsviten snart o kunna få ta med sig lite positiva tankar här framöver och så får vi hoppas på lite av ketchup effekten när vändningen väl kommer. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0