Helgen..

Helgens matcher med två toppmöten av vilka ett spelades igår kväll. Nämligen Åby-Mjölby:
Åby är uppe i en 3-1 ledning efter första perioden, Men Mjölby hämtar upp i andra o sen följs de båda åt till 5-5 lika som vart slutresultatet i ordinarie tid. Ronja skulle nog med tåget för det tog bara 27sek. innan hon avgjorde sudden spelet o tog hem extra poängen till mjölby.
Ronja verkar ju ha vaknat till liv ordentligt 4 poäng igår noterbart är också blott fjortonåriga Clara Johansson hänger två kassar.

Idag spelar Boxholm-Finnspång: blir säkert en tuff kamp där inget av lagen vill vika ner sig, Tror Jockes tjejer kommer med bäst självförtroende o vinner med 5-6

Två matcher i morgon Libk-kfum: Känns lite som att det är dags för Libk nu att vända denna trenden, Blir nog en jämn match där hemmalaget ändå står som vinnare med 4-2

Ibf L.-Fjädern: Har mötts två gånger hitills o vi har stått som segrare båda gångerna, Men vet ju att Ibf brukar börja svagt så det kanske inte betyder så mycket egentligen. Nä tror vi ställs mot den svåraste uppgiften vi haft en så länge i år. Kommer säkert bli en målsnål historia tätt jämn där inget av lagen kommer att vilja bjuda på något i onödan. Rätt innställning och stort tålamod o diciplin så vet vi att chansen att bärga ytterligare en vinst mot dem finns, men som sagt det blir ingen lätt uppgift.

Vi tog ju emot F15 laget som håller på att förbereda sig för Sm spel. Vart en fartfylld match kan man lugnt säga. 
Vi stod till slut som segrare här efter 4*15 min. med 8-5. Nästa drabbning för f15 blir Libk nästa vecka tror jag?
Ska bli skoj att se om de kan följa upp de framgångarna dem hade förra året, Ska ju upp till karlstad där sm spelas så får ju möjlighet att följa/heja på dem live.
 

Kommentarer
Postat av: MR

Heja IBF!! Vet ej om det var rättvist men resultatet var roligt för spänningen i serien :D

2010-11-21 @ 18:08:05
Postat av: ted

jo du Matte var väl kanske inte det resultatet jag hoppats på men förstår att ni är nöjda :(.

O rättvist? Den som gör mer mål än andra laget vinner ju så klart det var rättvist eller?

2010-11-21 @ 18:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0