Sudden Helg..

Andra tredjedelen på serien drog igång denna helgen och hela tre av fyra matcher i helgen avgjordes i sudden death, Och det tajtar ju till serien lite.

Åby-Mjölby skrev jag ju om lite i förra inslaget men fick rapporter om att Mjölby hade åkt med väldigt decimerat mannskap till den matchen och lät nog som fröken Bengtsson var ganska nöjd med att dem som ändå spelat lyckats bärga två värdefulla poäng med hem.

Boxholm-Finnspång ända matchen som avgjordes på ordinarie speltid där hade jag tippat bortaseger med uddamålet men vart precis tvärtom Boxholmsvinst med 5-4 efter att varit i ledning hela matchen.

Libk u-Kfum även här hade jag tippat fel, Trodde nog det var dags att ta första segern för Libk lag men det vill sig inte riktigt. Med bara 31 sekunder kvar av matchen så kvitterar Kfum till 4-4.
Knappa 4 min. in i sudden så avgör man också denna tillställningen och Kfum får med sig extra poängen.
Såg en del av denna matchen o det kändes som en ganska öppen historia där nog poängen  kunde hamnat var som, Libk får en jobbig utvisning mot sig med knappa två min kvar o det utnyttjar ju Kfum på bästa sätt.

Vi själva gick ju på pumpen i en sudden förlust vi med mot Ibf.
Vad ska man säga om matchen då? Ja den är väl väldigt lik de två matcherna vi redan spelat mot dem, De backar hem med alla fem på egen planhalva och egentligen bara väntar på misstag från våran sida så de kan komma i snabba spelvändningar. När de har bollen på backplats är det nästan bara långa luft pastejer.

Vi visste ju hur de lirar o var förberedda på det o följer väl matchplanen helt ok tar ledningen med 1-0 i första. Genom ett lite turligt mål där bollen tar i ribban o får en märklig studs som överaskar alla utan Becka som krigar in bollen.
Andra har knappt börjat förrens vi går till 2-0 i en snabbspelvändning från våran sida där Persson är klinisk o sätter den bombsäkert på bästa P maner. Kommer även en reducering på ett snabbt slaget frislag där vi inte riktigt är vakna och 2-1 står det på tavlan när tinnitusvisslan låter för andra gången.

Är vi som gör nästa kasse och det är matchens delikatess, Persson drar igång anfallet släpper ut höger till Elise som lägger macka diagonalt till Nyman som kommer perfekt i löpningen. Här kändes det riktigt bra och man trodde väl att Ibf skulle bli tvunga att öppna upp sitt låga försvar så vi kunde börja rulla boll o spela den innebandyn som vi vill spela. Tyvärr blir vi slarviga med hemgången vid en spelvändning o Ibf kan  reducera igen till 3-2 07:45 in i tredje.
Ibf toppar o tar även en Time men vi försvarar oss bra här men med bara 29sek. kvar av matchen kommer kvitteringen. Surt! Ibf har en jäkla förmåga att få med sig extra poängen när de spelar sudden och det sker även denna gång och de och Mjölby plockar in en pinne på oss i tabellen.

Känns inte som vi förlorar denna matchen på grund av att vi släpper in tre mål under ordinarie speltid för det är nog ganska ok facit att göra mot detta laget, Vi förlorar snarare att vi bara gör tremål framåt vilket är för dåligt i en sån här match. Vi vinner skotten med 27-17 siffror som med den matchbilden borde ha varit 50-17.

Spänningen i slutet går väl inte att klaga på men måste vara fruktansvärt tråkiga matcher för publiken att titta på med Ibf:s eviga backa hem o vårat inte göra något misstag o bjuda på nåt onödigt.
Men måste ändå ge Martin en eloge för att han lyckas med att hålla diciplinen på sina tjejer o hålla fast vid deras spelide för det kan inte vara så roligt att spela på detta viset.

Tjejerna kallade ihop till ett möte idag där vi vände o vred på hur vi ska bete oss under dessa matcherna, Jag hoppas jag hinner klart med alla tjejernas andra omgång personliga samtal under veckans träningar.
Sen väntar ju Åby på hemmaplan på söndag där har vi revanch att ta från förra mötet.

Fortsatt tungt för fjäderns herrar med åttonde raka förlusten, Något man inte kan tro om man spanar in när de tränar, väldigt hög närvaro och full fart på grabbarna hoppas vändningen kommer nu på söndag redan så ni får utdelning för erat hårda slit.

Var ju lite sprattzmurfar igång i helgen o ringde och ville ha en interjuv 03:30 på lördags natten hmmm lustigt att det sammanföll med p15 övernattning i Norrk. Är ju ett sätt att svetsa ihop gänget på  Boys will be boys hehe.

Kommentarer
Postat av: Hårte

Nej Ted det är inte så tråkigt att spela som vi gör faktiskt (och tro mig jag har provat på de flesta spelidéer). Det finns något väldigt häftigt med att lyckas spela taktiskt och följa en spelidé hela laget hela matchen igenom. Man känner sig väldigt starka tillsammans och det ger en väldigt skön och härlig lagkänsla.

Tack dock för en bra match med ett riktigt bra motstånd (som alltid) så ses vi nästa match i vår.

2010-11-23 @ 20:38:56
Postat av: ted

Hej Hårte mmm den där häftiga känslan kan jag ju köpa o förstå, men den går ju att få även om man försöker spela konstruktiv bandy med.

Men är inte min sak att bestämma hur någon annan ska spela, Ni har eran spelide och ni gör den väldigt bra.(lite för bra om jag får tycka ;) )

Tack själv blir säkert en fjärde riktigt spännande kamp även nästa möte med.

2010-11-25 @ 18:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0