Bra helg

En bra dam helg för Fjädern d2: Klarade ju den svåra matchen Mjölby borta.
Du: Inledde seriespelet på bästa sätt med seger över Libk u på ett väldigt studsigt ryds golv, men trots detta lirade man riktigt bra innebandy o tjejerna vinner välförtjänt trots att vi väldigt svårt att få bollen hela vägen in i mål.
Båda flickor a+b vann sina matcher så vart full pott på damsidan.

Fjädern herr har haft en tung innledning med tre raka förluster inledningsvis men Jocke o killarna rapporteras vara med i matcherna och har ju ganska mycket nytänk i det laget som säkert tar ett tag att sätta så tror på att vändningen är nära nu. Har inte lyckats hitta tiden att själv se nån av deras matcher men som det ser ut på träningarna så är det hårt jobb o full fart på ett riktigt taggt gäng så kan nog bli hur spännande som helst på fredags kvällen då det är derby time med Mjölby på besök.

D2 serien har ju hunnit spela tre omgångar nu och finns ju lite att höja ögonbrynen åt när man tittar på den.
Mjölby uppe på andra plats är väl kanske inte en av dem de är bra i år o bättre blir de när Ronja o Nadine tillkommer. De blir farliga o en riktig utmanare till topp platserna i år.

Boxholm går lite bättre än vad jag iaf hade väntat mig, Starkt med tanke på hur mycket tjejer de tappat blir det fyra eller fem tjejer som går till mjölby? Denna början stärker nog Steve unga gäng men tror inte tiden talar för dem utan tror att vi kommer hitta dem långt ner i tabellen till slut.

Åby blir jag inte riktigt klok på kollade deras första match o det såg segt segt ut, Mot oss vinner de i sudden efter att långa stunder varit ordentligt illa ute. Sen vevar de till kfum med 10-4 på bortaplan Hmm känns som det kan gå hur som helst för detta gänget i år tror Camilla med div1 rutin o lång erfarenhet blir viktig hos dem i år. men halva tabellen o uppåt bör de väl hamna ändå.

Kfum såg ju ut att ha det tungt på försäsongen har ju fått in nån mer tjej sen dess Emma Lundin bla som både är en grovjobbare men kan göra det där lite extra, Riktigt viktigt tillskott. Men tror ändå det blir svårt för dem att kriga med toppen i år.

Finnspång var ju nära att ta poängen mot boxholm men tappade matchen i sista perren, Tog sen en lite överaskande seger mot Libk u. Men kommer nog att få kriga om de tre sista platserna.

Överaskande svagt har Libk u börjat serien, Där man ändå har mött två av de lagen jag tippat på de sista platserna. Vet att de kom igång sent med det laget o tror nog de iaf ska klättra lite uppåt i tabellen o slippa sista platsen där de för närvarande parkerar.

Libk div1 har ju fått en smakstart på året med tre raka även att det verkar som de inte ännu presterar på toppen av vad de kan. Så fortsätt så så slipper det ju bli så spännande i slutet på sässen som det vart förra året. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0