Fredagsmys

Sitter hemma o softar fredagkväll med två av grabbarna med lite mys, Sambon spenderar kvällen med den tredje inne i Link. på ösgöta träning.
Har varit en ok tränvecka för fjäderntjejerna känns det som, Lite sjukdomar som härjar o lite tjejer på resande fot har väl inte gjort det till nån optimal tränvecka men det vi gjort har ändå kännts rätt ok.

Glömde ju rapportera om Du gänget förra helgen som skötte sig fantastiskt bra mot ett lite "toppat" mjölby med Karro holm,Hanna berkvist och Pollan bla. 6-6 mot det gänget måste anses som mer än ok resultat av våra röda brudar.
Noterbart där är väl 5 kassar av Nellie o samtliga fem assisterad av Ann skönt där ca skillnad i ålder mellan dessa två är väl styva 30 år och spelade senior matcher är 0 jämfört med tvåmiljoner fyrahundra tusen ca.
Är det inte precis så vi ska använda detta med Du serien till tjejer som kanske inte riktigt vill satsa fullt ut ihoblandat med nästa generations damstjärnor + att skadade sjuka tjejer som varit ifrån ett tag har chansen att komma upp i matchtempo igen o komma förberreda till d2  serien igen.

Var ju även o kollade Fjädern-Mjölby herr o hoppsan vilken inledning de röde fick efter sex minuter så stod det 4-0 på tavlan o mjölbys grabbar höll fortfarande på att snöra på sig skorna.
Här trodde man nog att det var time out läge o stora ord läge från Ryden men han kastade om och in bänken o stoppade blödningen medans spelet gick vidare.
Andra o tredje hade mjölby lärt sig stoppa Fjäderns uppspelsvägar (ganska likadant som de stoppade oss i dammatchen tredje perren helgen innnan Wurre på coachbänken där med) .
Andra o tredje kändes faktiskt som Mjölby hade bra koll på o tog bort det fjädern gjort så bra i första samtidigt som man spelade enkelt o fick utdelning.

Mjölbyseger 4-5 Rättvist? Vet i sjutton med den början när man helt snurrade upp dem i början men faller ihop i de sista perrarna så kanske en delad pinne här hade känns som mest rättvist.
Kommentar från Wurre när jag sprang på han tisdags efter den matchen: Fan de var ju lite bättre än väntat.

Helgen som kommer så väntar sista båtmecket o är det inte för kallt räknar jag nog med att lägga i o provköra ÄNTLIGEN innan vi vinter koncerverar den o ser fram mot en bra båt  sommar nästa sommar.

Räknar med ett kolla in stekhet herr derby Mjölby ibf-boxholm i lagmanshallen i morgon, Extra bonus är ju om Martin står från start vet att minst är han med på bänken iaf.

Söndag är ju lite kämpigt för de röda tjejorna då alla gäng är igång samma dag Flick a, flick b, du och d2 men ser väl ut som vi löser även detta med lite god vilja.

Helgen som kommer är nog som förra helgen att det är ganska väntade resultat att vänta jämnaste kampen blir Mjölby-Kfum men tror nog ändå Mjölby är det starkaste laget MJÖLBYVINST 7-4

Boxholm-Åby  Steves brudar gör en bra match o håller ner siffrorna på hemmaplan men räcker ändå inte riktigt till ÅBY VINST 4-2.

Libk u-Ibf L libk stod ju upp bra mot Mjölby förra helgen förlorade med uddamålet. Men i linköpingsderbyt väger de nog snäppet för lätt ännu IBF VINST 8-1

Finnspång-Solfjäderstaden Tippar inte egna resultat, Gäller att de röda kommer med ödmjukt hjärta o taggade ben. Skiljer inte så mycket mellan några lag i denna serie så man räknar in några poäng o ställer ut skorna innan matchen är färdigspelad.
Bra innställning o vi jobbar vidare på inslagen linje + att de sista fem procenten börjar släppa så har jag gott hopp om att ha ett leende även på söndag kväll.

Tränmatch bokad 18/11 hjälper vi Östergötlandss stjärnor i f15 höja tempot, Blir ju skoj när Eve o Sara kommer ha "fel" färg på tröjan.

Hu vart ett långt innlägg men var väl det mesta om det bäst tror jag seeeee you

Kommentarer
Postat av: a.n

Hej. Boxholm vann med 6-4 mot åby...trodde du inte va?! Boxholm kommer ge er en riktig fight på fredag. Gillar inte att du kan sitta o blogga o tycka till om lag i eran egen serie...straffar sig självt bara. Lägg ner bloggen o lägg energi på laget istället. Mjölby o boxholm rules!!!

2010-10-24 @ 11:43:34
Postat av: ted

Nej du a.n det trodde jag faktiskt inte att de skulle rå på Åby. Men är bara gratulera till tre fina pinnar. Tror absolut på en riktig fight på fredag och ser fram mot det.Det brukar man alltid få när man kommer till boxholm för att spela innebandy.

2010-10-24 @ 11:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0