Helgen som kommer

Det ser ut som det är ganska lättippat var poängen ska hamna denna helg, Är väl bara våran match som på pappret borde vara jämn men tippar väl lite resultat.

Libk u-Mjölby 2-9 tror det är ett heltaggat revanchsuget mjölby efter förlusten mot oss sist och det får Libk lida för storseger för Mjölby.

Ibf L-Boxholm 6-2 Ibf är ett klart bättre lag o gör vad de ska denna matchen vinner ohotade.

Fjädern-Kfum tippar inte egna resultat men tror det kan bli en jämn tuff match, där jag naturligtvis hoppas o tror på att poängen stannar i Motal.

Åby-Finnspång 11-1 Ryktet säger att Finnspång har folk borta o egentligen vill flytta denna match men fått nej av Åby, Och då blir det nog en jobbig dag för Jockes tjejer storvinst för Åby.

STORT Grattis säger man till Martin stolt vi har fått en Ösgötalags kille inom husets väggar, Så nu får man väl börja kolla lite boende uppe i Karlstad under Sm helgen.

Snart dags att hoppa in i bilen bege sig till Motala för att kolla in Fjädern-Mjölby herr mötas. Två lag som har tre matcher vardera utan poäng så kan nog bli en riktig het match i kväll.
Tyvärr kommer jag inte kunna vara med på du matchen i morgon även den mot Mjölby men hoppas o tror på att våra tjejer försvarar de röda färgerna väl.
Sen smäller det klockan 17 00 på söndag i sporthallen fjärde toppmatchen på raken Fjädern-Kfum N.
Hitills bra spel i tre matcher utan att riktigt få till de sista fem procenten nämligen målskyttet hoppas det börjar släppa lite redan nu på söndag samtidigt som vi kan behålla spelet vi haft så tror jag på ett bra resultat även den matchen.
Trevlig helg på er så kommer det väl lite referat o tankar framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0