Skrällhelg

Ja det får man nog ändå kalla några av helgens resultat, Var ju lite inne på att jag trodde Steves brudar skulle göra en bra match mot Åby men inte räcka hela vägen. Men fel fick jag då Boxholm var de som tog tag i taktpinnen o var aldrig i underläge under matchen vinst med 6-4 starkt jobb av boxholm men undrar också lite hur dagsformen var för Åbys tjejer den har ju pendlat ganska ordentligt tidigare.

Sprang på Steve när han pustade ut efter herrmatchen mjölby-boxholm o frågade hur det gått och han undrade varför jag såg så förvånad över resultatet, Så för dem var det kanske ingen skräll.
Noterbart är också att Boxholms tjejen Kristin Karlsson född -93 leder poängligan på 13 pinnar, Starkt att toppa den tabellen är det månne som så att boxholm håller på att få en ny Ronja hector?.

Kändes ju som en storskräll när man såg att Ibf L "bara" vann i sudden 3-4 mot Libk u som genom detta fick årets första poäng. Men tittar man på laguppställningarna så saknas Yngvesson i Ibf medans Libk fyllt på med bla duktiga Orrebrink. och då kanske inte skrällen var så stor hörde också att Martin i Ibf trodde det var mer lag som kommer att få problem med den uppställningen Libk hade mot dem. 
Var ju inne på det när jag tippade serien att risken/chansen finns att det tillkommer tjejer till Libk som kanske vill upp i deras div1 gäng o får ta vägen genom våran serie. Så vi ska nog inte räkna bort dem trots den tunga innledningen de haft.

Mjölby-Kfum var jag bara en boll ifrån att sätta resultatet som blev 7-3 och en ganska behaglig vinst för Mjölby där man var uppe i ledning med 6-0 efter två perrar o matchen var avgjord. Mjölby fortsätter imponera stort.

Våran match borta mot finnspångs var ju vad man kan kalla måste match bara seger räknades men riktigt skönt att vi äntligen får lite utdelning på de chanserna vi skapar.
Gör ingen bra första period egentligen men vinner den ändå med 3-1 och det ska vi nog vara väldigt nöjda med för som sagt ingen bra perre från de röda.

Efter en liten uppstramning i paus så kommer vi ut och verkligen lirar innebandy på bästa sätt, Här hänger inte finspång med alls och vi kan dra ifrån till 9-1 o vinner alltså perren med hela sex bollar.

Pausen denna gång pratades om att bryta trenden med att göra svaga tredje perioder när vi är i ledning, Att gå in och behålla fokus alla 60 minutrarna.
Något vi inte riktigt klarar till att börja med men en time out o lite prat så höjer vi oss igen o vinner sista med 4-1.

Totallt sett en nriktigt bra innsats av mina röda tjejor där man hittar mycket positivt att ta med och framför allt att vi inte bara skapade lägena utan även satte dem
Nu laddar vi om tills Fredag kväll då Boxholm kommer på besök i sporthallen, Gäller att komma fullt tagg o 100% innställning så ska vi försöka förhindra Steves tjejer att skrälla två helger på raken :)

Vårat du gäng hade det tufft när Ibf kom med nästan samma gäng som spelade d2 matchen mot Åby. Årets första förlust med 5-12 Men vi tar nya tag där redan på Onsdag då du åker till Åtvidaberg för bortamtch.
 
Min coach kollega i fjädern herr hade en tung dag på jobbet i helgen med 17-1 förlust, Jobbigt men är riktigt kul att se deras måndagsträning där hela gänget är där o tränar o kör så det ryker, Tyder på styrka som grupp och kan man behålla den innställningen kommer det där att sluta med nåt bra där bara de får lite mer tid på sig.
Jocke tror på vändning redan nu på söndag så lycka till nu grabbar.

Var väl allt för idag kommer väl med lite tips o tankar inför helgen senare, Och lite extra spännande blir det med toppmöte i helgen när Mjölby tar sig an Ibf L. Tror det blir en gubbakvart på soffan sen jobbe :) 

 

Kommentarer
Postat av: Nille

LIBK-U hade nog vunnit över IBF om inte S.Palmefors vart med....Hon är grymt viktigt för sitt IBF.

2010-10-29 @ 09:25:11
URL: http://nillelana.blogspot.com
Postat av: ted

Jupp riktigt duktig lite för bra för d2 serien egentligen men hon var på plan mot oss också när vi mötte dem, Men enligt martin så skulle hon främst lira Du serien i år men jag räknar nog med att hon är på plan i alla Ibf:s viktiga matcher.

Lycka till på söndag nu mannen räcker bara tiden kommer jag o hejar på er ;)

2010-10-29 @ 23:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0