Som väntat....

hamnade poängen i d2 i helgen som var. Inga skrällar alltså.

Libk u-Mjölby 3-4 Oväntat små siffror här, Trodde nog på betydligt större segermarginal till mjölby.
Kan ju ha lite med att göra att Hanna,Karro,pollan och Jonna redan hade en match i benen då de varit o lirat du match tidigare på dagen.

Åby-finnspång 8-0 är ju klara siffror starkt ändå att hålla nollan Finnspång har ju ändå ett par tjejer som brukar kunna hitta nätet ett par gånger även mot bättre motstånd.

Ibf L-Boxholm 7-2 ganska väntat resultat här.

Solfjäderstaden-Kfum N 6-4 I våran match så gör vi vad vi ska i två perioder o spelar stundtals riktigt bra har två noll efter första perren o det hade nog kunnat vara nåt mer där.

Andra blir snäppet ännu bättre från våran sida och vi går upp o leder som mest med 6-1 men får en reducering mot oss i sista minuten så 6-2 står det på tavlan efter två perioder.

Känns lite som matchen är avgjord efter två o det tyckte nog de röda tjejerna med för vi gör ingen bra avslutning på matchen. Kfum reducerar i början på perren till 6-3 o resten av perioden blir ingen välspelad historia från våran sida där vi inte tar jobbet riktigt fullt ut och spelar ganska slarvig innebandy.
Kommer en reducering till aldelles i slutsekunderna till 6-4 som också blir slutresultatet.

Sammanfattningsvis så en helt ok innsats med bra lir i två perioder där vi stänger matchen sen gör vi inte mer än vi absolut måste i tredje och det blir aldrig nerv i matchen utan känns som vi har ganska bra koll på läget även i tredje. En liten ovana där som vi skaffat oss att slå av på takten Hmm inte riktigt bra det där kan straffa sig i jämna matcher så det ska vi försöka jobba bort.

Detta märks ju också på målskillnaden där vi har tre vunna o en sudden förlust och har gjort 16 bollar framåt och släpptin 12st. 4 Plusmål är ju väldigt lite med de resultaten men då ska man ju komma ihåg att vi har haft alla topplagen som motståndare här inledningsvis och nu ska vi ha lite "lättare" spelprogram.

Vi behåller första platsen i tabellen men i detta skede betyder det inte nåt speciellt serien har precis börjat och det kommer säkert bli att topplagen kommer byta poäng med varandra här framöver, Men är ju riktigt skönt att kunnat börja serien med den tuffa innledningen vi haft på detta sättet.

Libk i d1 åkte på sin första förlust när de åkte till köping i helgen. En på pappret riktigt svår match men verkar som Libk klarat den uppgiften ganska bra tills 6min. kvar då man var i ledning 6-4 som man tyvärr tappade till förlust. Surt men verkar ändå som david o Nilles brudar går mot en bra säsong i år o ska slippa botten placeringarna i år.