Tippar lite

Två fredagsmatcher: Kfum- finspång Tror Jockes tjejer får lida nederlag även denna helgen, Men blir betydligt jämnare match än förra helgen. KFUM VINST 6-4

Solfjädern-Boxholm: Tippar jag ju inte resultat i men Boxholm kommer ju komma med bra självförtoende efter vinst mot Åby förra helgen och vill säkert fortsätta med att skrälla även mot oss då vi ändå får ses som favoriter i denna matchen, Gäller att vi inte underskattar dem utan kommer helt fokuserade o taggade för så mycket skiljer det inte mellan några lag i serien att man kan gå på halvfart o ändå bärga poäng.

Lördag: Åby-Libk U Med tanke på hur det såg ut förra helgen så borde man kanske tippa säker borta seger här men undrar om inte Åby lyckas streta emot ändå. Gissar på delad poäng o Åby kniper extra pinnen i sudden.
ÅBY SD VINST 5-4

Måndag: Riktigt tungvikts möte här med två lag som verkligen slåss om kvalplatsen. Tror på en tät jämn match där ändå Mjölby går segrande ur denna kampen på hemmaplan där de brukar vara väldigt svåra att komma till tals med. MJÖLBY VINST 7-5.

Där var helgens matcher tippade så nu har ni ju järnkoll på hur helgens kamper kommer att sluta.
Tror jag ska försöka närvara o heja fram länets div1 lag på söndag när de spelar på hemmais. Tror även jag ska skolka från måndagsträningen o scouta Mjölby-Ibf matchen är ju inte så långt kvar innan första tredjedelen av serien är färdigspelad o vi möts igen.

Fjäderns Du lag åkte med väldigt starkt lag till Åtvidaberg o tog en klar seger 12-1. Var ju sen borta match och vart lite för sent för de unga tjejerna i flicklagen som brukar spela här så var tvungen att släppa ifrån mig d2 tjejer till den matchen och då vägde ju Åtvid ett snäpp för lätt här.

Hörde att Östra sätter käppar i hjulet för Ronja att spela innebandy med att sätta en prislapp på 10 000:- för att riva hennes kontrakt. Tycker det är för jä... dåligt hade väl kunnat förstå det om hon blivit värvad eller skulle bo kvar i Jönköping o kanske gå till nån annan konnkurerande klubb.
Men här flyttar hon ju hem igen obyter hon både län o serie, Ronja är 16 år en talang som absolut inte ska sitta på läktaren o titta på när de andra spelar utan hon ska finnas på planen även om det nu tyvärr blir i en konkurent klubb till oss, Hoppas det löser sig på ett bra sätt till slut.

Dags att hoppa in i bilen för avresa till Motala o ett sista tränpass inför morgondagens drabbning.

Kommentarer
Postat av: ..

Ryktet säger att Ronja är klar nu för Mjölby. Spelar match emot Finspång.

2010-10-29 @ 22:11:25
Postat av: ted

Ja men det vore väl jätte skönt för alla om det nu har löst sig förutom oss som möter mjölby förstås ;)

2010-10-29 @ 22:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0