Helg

Andra Dm gruppen avgörs i helgen där vi ska få fram en motståndare till våran Semi, Borde ju bli Ibf Link som tar hand om första platsen där om man har sina toppar Susann o Malin med.
Annars kan det ju kanske bli en betydligt mera öppen historia var gruppsegern tar vägen, Borde bli en ganska jämn kamp mellan Mjölby o Libk och Ibf L, Om ibf inte får med de två tjejerna (enligt Martin kommer susann främst att spela du i år o Malin kommer inte att vara tillgänglig alla matcherna pga av jobb tror jag) tror jag det blir jämnt mellan alla tre lagen om semifinal platserna. För inte ska Åtvid o Finnspång kunna matcha de tre eller? Mitt tips blir ändå att Ibf vinner gruppen o vi då får möta dem i semi, Mjölby tar hand om andra platsen o för öta Libk i semi.

Idag har Jocke haft intern ledar utbildning i Solfjäderstaden, Något som jag tyvärr missade man borde kunna klona sig ibland för det hade varit riktigt nyttigt att vara med där dels skadar det inte med lite vidarutveckling av kunskaperna o dels hade det varit skoj att träffa de andra fjädern ledarna som ny i Fjädern känner man ju inte igen så många av dem. Men man kan ju inte hinna med allt tyvärr.

Tanken var ju att vi skulle fått besök av Telge i morgon i sporthallen men de avbokade ju den matchen,
Och istället så får vi åka o besöka Libk i deras nya hemmaarena Folkungahallen i Linköping.
Åker ju med lite decimerat mannskap några är o lapar sol på varmare ort o en del har två dagars östgöta lir i bena samtidigt som vi haft nån bacill på besök så har varit en hel del som kurerat sig i veckan istället för att träna. Men åker med två linor o lite folk på bänken o nu börjar det ju bli dax att vässa till spelet lite är ju inte så långt kvar nu tills seriepremiären.

Kommentarer
Postat av: Rosten

Ted!

En från Telge kommer iaf ner och kollar på matchen.. :-)

2010-09-11 @ 20:22:49
URL: http://rosten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0