KLAR FÖR DM SEMI

Vi åkte till Ödeshög för Dm spel med en tjugo man stark trupp, Där alla fick speltid även om det varierade en del hur mycket speltid var o en fick.
Första matchen stod Libk (div1) för motståndet, En match där jag tycker att vi är dem som börjar bäst.
Tror vi har fyra riktigt bra lägen att hänga första kassen istället så letar sig Libk första skott in, Kanske lite väl enkelt Elon limmar dem i de flesta fallen.
Fia i deras kasse gör nog två av de svettigaste räddningarna jag varit med om i första perren. Och som det nu inte skulle vara nog så när Josse lägger våran bonus straff så naturligtvis tar den stolpe o ut.
Förlust 1-4 inte så mycket att säga om ska vi vinna över div1 lag så får vi kanske inte ha det lilla oflytet med stolpe ut o en målis i andra kassen som storspelar som Fia verkligen gjorde denna matchen.

Nästa match vände vi på siffrorna o vann med 4-1 mot Kfum Norrköping. En match där vi har ganska bra koll på läget känns det som, Utan för den delen spela på topp.
Kfum som var med o krigade om serie seger förra året ser ut o sakna sina Linköpings tjejer o även Linnea i målet för det saknas allt lite här för att vara med o kriga om tätplatsen känns det som.

Det bra spelet plockade vi fram då vi mötte Åby, Ett Åby som slog Libk med 3-2 tidigare på dagen så vi visste ju att här så var vinst ett måste för att kunna nå semifinal platsen, Det var nog moroten som vi behövde för vinst me klara 4-0 och ett bra spel framplockat. Har alltid tyckt o tycker fortfarande att det är roligt att möta Åbys unga talangfulla tjejer som verkligen alltid försöker att spela BRA innebandy.

Läget nu var ju att tre lag ligger på samma poäng Libk,Åby och vi o alla har slagit varandra så inbördes möte funkar ju inte så här trodde jag det skulle vara målskillnad som avgjorde vem som tog de två semi platserna.
Så inför matchen mot Boet så pratade jag egentligen mest bara om hur viktigt det var att vi inte bara vann utan vann med stora siffror, O naturligtvis ville det sig ju inte alls vinst med 1-0 känns som en av de snopnaste vinsterna jag varit med om för i det läget trodde jag nog att vi skulle ha väldigt svårt att nå den där semifinalplatsen som vi lirade om.

Fick ju lugnande besked från secket att när tabelläget är så gör man en ny tabell med bara de lagen det berör delvis oss Libk o Åby och eftersom vi mött varrandra klart så kunde ju vi räkna ut att vinst sista matchen så var vi klara för semi, Och då Åby kryssade mot Boxholm helt oväntat så räckte det ju med oavgjort i sista matchen mot just Boxholm. Vinst med 5-2 där vi i första perren tog med oss spelet från Boet matchen men reder ut det bra i andra perren. Tycker faktiskt att Boxholm gör detta bra, Ung oerfaren trupp men spelar taktiskt med bra diciplin under hela matchen o gör det svårt för oss att hitta de passningsvägar som vi vill.

Tre veckor kvar till seriepremiär finns en hel del att jobba på som vi vill ska sitta tills dess. Och det fortsätter vi med redan i morgon på träningen.
Igår var det ju dm sen stressa som fn för Bayern brass o krister n petersson på oktoberfesten här i Mjölby, Riktigt Skoj var det men har varit en väldigt slö slapp söndag som fullbordades med en kebab pizza nu sova lite innan jobbaredags. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0