Libk-Fjädern 5-3

I söndags vart det att besöka Libks nya hemmaarena Folkungahallen, Fint o fräsch så aldelles men lite tinnitusvarning på matchklockan o väldigt lustigt placerade stolpar mitt i synfältet när man sitter på läktaren.
Där hoppas vi på en riktigt bra sesse för länets div1 gäng.

Matchen då ja vi hade ju satt upp lite matcher i matchen som kanske inte gick nåt så där vidare egentligen bla skulle vi försöka hålla en viss back utan boll o hålla henne utanför spelet så mycket som möjligt, Något som ledde till att de andra fick väldigt behagliga uppspel o gratis komma över på våran planhalva. Så är väl kanske lindrigt att säga det exprimentet inte slog så väl ut men  nu har vi provat iaf.

Annars måste man ju säga att vi börjar matchen på bästa sätt 18 sek tog det innan bollen låg i Libks mål efter ett riktigt bra anfall med 6 snabba pass o alla på plan innblandade.
Vi ville anfalla med fart o våga kliva fram o lägga mer boll på kasse än vi gjort tidigare, Detta tycker jag nog att vi lyckas helt ok med, Sen att vi med jämna mellanrum kanske klivit fram snäppet för långt då spelet vände o lät väl våra motståndare göra lite för enkla kassar på oss är nåt vi får ta denna match där försvar inte hade högsta prio från våran sida utan vi skulle våga kliva på.

Känns som det kunde blivit o kanske borde blivit en hel del mer mål åt båda hållen i denna matchen för det saknades absolut inte målchanser åt nåt av hållen.
Finns ganska mycket som jag är väldigt nöjd med o kan ta med till seriepremiären som närmar sig med stormsteg, Sen finns det en del som inte riktigt sitter ännu men vi kommer närmare där också.

Efter helg fick vi ju hem våra utlandsresänerer o flunsan vi dragits med verkar också vara på väg bort så nu hoppas vi o tror på ett par bra träningsveckor där hela truppen finns tillgänglig.
Soft träning igår med mycket prat o lite fokus på sammarbete målis/back o lite tänkta frislags varianter.

Lyckades ju tippa in andra Dm gruppen väldigt bra Ibf Link tog hand om  första platsen där, Tätt följd av Mjölby på samma poäng  men sämre målskillnad. De både kryssade mot varrandra o vann resten sina matcher. Stod att det skulle lottas vem som ska mötas på oibf sida man antar väl att det bara gäller herr o i dam så möter ettorna tvåorna o det skulle ju innebära att vi möter Ibf o i andra semin får Mjölby tampas med Libk, Men är inte helt säker där även om det känns mest logiskt så.

Får se om jag får fatt i Kumla o får svar på hur läget är med helgens match, Men först trän på onsdag o så kör vi obligatorisk dommarutbildning för alla tjejerna på torsdag. Huva stackars dommare tänk vad vi ska börja gnälla nu när vi kommer kunna precis alla regler in i minsta detalj :)
 

Kommentarer
Postat av: Martin

Starkt jobbat mot LIBK! Ses i serien (och DM)!

2010-09-14 @ 15:31:09
Postat av: Edstrand

Tror jag gör bäst i att säga ifrån mig alla uppdrag med er i år, så slipper man riskera att bli halshuggen av alla domarutbildade spelare :)

2010-09-15 @ 17:29:54
URL: http://edstrand.bloggplatsen.se
Postat av: ted

Tack Martin det gör vi.



Edstrand ha ha du brukar ju ha full koll på matcherna så för dig blir det väl bara bättre när vi lärt oss samma regler som du följer ;)

2010-09-16 @ 07:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0